In  2018 heb ik wederom verschillende bijdragen in diverse media mogen schrijven. Zoals in Vakblad Financiële Planning van WoltersKluwer (NL), De Verzekeringswereld van WoltersKluwer (B), InFinance, CFA Society VBA Netherlands Journaal en VFB Beste Belegger. Veelal zijn het artikelen bedoeld voor financial planners, vermogens-, beleggings- en verzekeringsadviseurs. Ook in het FinancieeleDagblad werd ik vermeld. Al deze artikelen kun je samen met mijn totale publicatielijst anno zomer 2018 hieronder downloaden en lezen. En natuurlijk heb ik voor 2019 nog veel meer in de pen…

 

CFA Society VBA Netherlands

CFA VBA Times_are_changing_VBA_Journaal_132

 

Vlaamse Federatie Beleggers

Beste Belegger Dec 18 Factor en Evidence Based Investing

 

WoltersKluwer (B) De Verzekeringswereld

2018 02 feb over Waarde(n)vol (FR) 

2018 02 feb over Waarde(n)vol (NL)

2018 08 aug over LifestylePlanning & Emotie

2018 09 sept advies in AssurMiFID

2018 10 okt over uittekenen van advies

 

Vakblad Financiële Planning WoltersKluwer:

Waar wil ik heen_Ik wil niet naar

MiFID II artikel De reis wordt net zo belangrijk als het doel

 

InFinance

Mentale valkuilen beinvloeden de klant InFinance December 2018

 

Ben je geïnteresseerd in oudere publicaties?

Kijk dan op Publicatielijst anno zomer 2018

Stuur me een berichtje met welk(e) artikel(en) je wilt ontvangen.

Veel leesplezier!