Samen met Jan Andel en Ramon Wernsen heb ik in opdracht van WoltersKluwer België een nieuw boek geschreven: Financieel Advies: de volgende stap. Hoe stemt u het geld van uw klanten af op het leven dat zij willen leiden?

Bestel het boek: http://shop.wolterskluwer.be

We geven met dit boek aan vermogensbeheerders, private bankers, belastingadviseurs, accountants, boekhouders, verzekeringsmakelaars en andere financial professionals ideeën en praktische voorbeelden met checklists op basis van onze eigen ervaringen over hoe advies over geld, financiële planning en beleggingen vandaag de dag vormgegeven kan worden.

Met natuurlijk aandacht voor Financial Lifestyle Advies, de klant centraal en zorgplicht, gedragseconomie (Behavioral Economics), internationale best practices maar ook het statuut van onafhankelijke financiële planning en (Assur) MiFID ontbreken niet natuurlijk.

WoltersKluwer heeft een interview geplaatst in de Verzekeringswereld van oktober jl. (verzekeringswereld-interview-boek-financieel-advies-volgende-stap)

Op zowel het BZB congres op 27 oktober in Antwerpen als op de Belgian Insurance Conference op 22 november in Louvain La Neuve was er al de nodige aandacht voor deze nieuwe uitgave.

Beide congressen staan in het teken van onze veranderende wereld, innovatie, wijzigende businessmodellen en een focus op de klant en lessen uit de gedragseconomie. Een perfecte match en momentum!

Het interview:

verzekeringswereld-interview-boek-financieel-advies-volgende-stap

Flyer:

flyer-boek-financieel-advies-vogende-stap verzekeringswereld-interview-boek-financieel-advies-volgende-stap

 

“Financieel advies: de volgende stap”  is verschenen en is het vervolg op de veelgelezen gids “Van commissie naar factuur?” van Jan Andel en Ramon Wernsen.

 

Heb je het boek al aangekocht?

Kijk voor meer inspiratie en downloads op www.adviesinspiratie.eu of www.robertvanbeek.eu/adviesinspiratie!