Waarde(n)vol! Loaded

Loaded is Waarde(n)vol: voor jou en jouw relatie met geld!

Lancering in België vond plaats op zaterdag 25 maart 2017! In Nederland op 5 oktober tijdens het FFP congres in Nieuwegein!

De originele versie van Loaded van Sarah Newcomb werd bewerkt door Ben Granjé en Robert van Beek. Sarah heeft jaren onderzoek en praktische checklists in dit boek samengebracht om jou te helpen met jouw verhaal. Waarde(n)vol geeft jou inzicht in hoe je een gezonde relatie met geld en je beleggingen opbouwt. In de toonaangevende opiniekrant De Standaard, is eerder al een interview met Ben verschenen: Beleggen eenvoudig maar niet makkelijk: Interview De Standaard-2016-11-16  Ook in het VBA journaal is eerder al een interview met Sarah geplaatst.  Bestel via het onderstaand  bestelformulier jouw exemplaar. Scroll verder naar beneden om te lezen hoe  Waardevol! Wouter Torfs, Pieter Kort, Egbert Berkhoff, Sven Sterckx en Hugo Lasat het boek vinden!

Prijs 25 EURO

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief porti- en verzendkosten.

 

Bestelformulier Waarde(n)vol

  • WAARDE(N)VOL, OVER GELD, PSYCHOLOGIE EN HOE JE VOORUIT GERAAKT IN HET LEVEN ZONDER JE WAARDEN UIT HET OOG TE VERLIEZEN: LOADED!

 

Twijfel je nog? Dit schreven anderen over Waarde(n)vol:

 

Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs:

‘Ons westers leven heeft nog weinig taboe’s. De energie van ‘geld’ en hoe daarmee om te gaan is er nog één van. Nochtans hebben we allemaal een complexe en gelaagde relatie met ‘geld’: hoe je met geld omgaat zegt veel over wie je bent: over je opvoeding vroeger en je waarden vandaag. 

De auteur buigt zich in Loaded over dit complex en boeiend thema. Dit boek brengt inzicht over jezelf en je relatie met geld. Het is geen klassiek ‘How to get rich book’ maar een ‘how to live happy’ gids. ‘Loaded’ bevat een nieuw model van financiële huishouding en planning die duurzaam is en consistent met je waarden. Een boek dat ‘de ziel in je financiën’ brengt.

Hugo Lasat, President BEAMA:

“Onze relatie met geld is soms complex en bepaald door talloze factoren. Dit boek leert je omgaan met die complexiteit zodat je jezelf beter leert kennen. Het resultaat is dat je misschien een betere consument, spaarder en belegger wordt.”

 

Egbert Berkhoff, directeur NNEK Vermogensbeheer& Fondsenplatform:

‘Iedereen heeft een persoonlijke relatie met geld. Maar is die relatie wel gezond? Wie is de baas over wie? Wie stimuleert wie? Haalt deze haat-liefde-relatie wel het beste uit beide naar boven? Makkelijk leesbaar zoomt Dr. Sarah Newcomb in op deze relatie. Zij toont op een verfrissende manier de emotionele waarde van geld. Niet alleen theoretisch maar ook ontwapenend vol herkenbare praktijkvoorbeelden’.

Sven Sterckx, Voorzitter VFB Vlaamse Federatie Beleggers:

“We zijn er ons allen van bewust dat we een appeltje voor de dorst opzij moeten zetten, al is het maar om ons karig pensioentje aan te vullen. Echter  onze afkomst en ons gedrag zijn hinderpalen om dit doel te bereiken. Waarde(n)vol geeft praktische technieken aangevuld met inspirerende verhalen om ons gedrag aan te passen zodat het bereiken van financiële zelfstandigheid een haalbare kaart wordt.”

Pieter Kort, Chief Content Officer IEX Media Group

“Geld speelt een rol. Een hoofdrol zelfs, in het dagelijks leven, maar toch praat niemand er graag over. Sarah Newcomb laat in dit boek zien hoe allerlei sociale en psychologische factoren een rol spelen in hoe we denken over geld. Loaded helpt je om geld niet zien als probleem of als doel op zichzelf, maar als een middel om je persoonlijke doelen, behoeftes en ambities te verwezenlijken.”

Sarah Newcomb, author of Loaded

“I am extremely grateful to Ben and Robert for bringing LOADED to the Benelux region. As I have travelled the world speaking to financial advisors about this work, I have become more convinced than ever  that these principles are not unique to any culture or person. Our stories are unique, but these concepts are universal.”

Bestel via de site www.smallbooksbigideas.shop nog meer bestseller boeken over planning en beleggen!

 

Back To Top