Boeken, artikelen & meer…

Boeken, artikelen en columns vormen voor veel mensen een bron van inspiratie. Voor mij zeker! Regelmatig verschijnen artikelen in de (vak)pers die door mij geschreven zijn of waarin ik vermeld ben door de auteur of journalist. O.a. Wolters Kluwer Vakblad Financiële Planning, De Verzekeringswereld, InFinance, The Asset, Trusting Magazine, maar ook landelijke pers als Het FinancieeleDagblad, NRC, Tijd, De Morgen, Gazet van Antwerpen e.a. De onderwerpen zijn divers, gaande van beleggen, grensoverschrijdend wonen en emigratie tot actuele wet- en regelgeving maar ook over de inrichting van adviesprocessen, goals based financial planning en investing,…

Voor FFP, de beroepsorganisatie van CFP Professionals in Nederland, heb ik artikelen rond Kennis & Vaardigheden voor financial planners geschreven. Zo heb ik ook e- learnings rond financiële psychologie & beleggersgedrag ontwikkeld die de psychologie, biases & heuristieken en beslissingen rond geld en beleggen behandelen.

Ook verzorg(de) ik regelmatig columns op www.iexgeld.nl , SmartBehaviorBlog op www.Moneytalk.be en maandelijks in Beste Belegger, het magazine van Vlaamse Federatie van Beleggers www.vfb.be.

Mocht je een van deze publicaties willen ontvangen of meer informatie willen? Neem contact op!

Back To Top