Boeken, artikelen & meer…

Boeken, artikelen en columns vormen voor veel mensen een bron van inspiratie. Voor mij zeker! Regelmatig verschijnen artikelen in de (vak)pers die door mij geschreven zijn of waarin ik vermeld ben door de auteur of journalist. O.a. Wolters Kluwer Vakblad Financiële Planning, De Verzekeringswereld, InFinance, The Asset, Trusting Magazine, maar ook landelijke pers als Het FinancieeleDagblad, NRC, Tijd, De Morgen, Gazet van Antwerpen e.a.

Ook verzorg(de) ik regelmatig columns op www.iexgeld.nl , SmartBehaviorBlog op www.Moneytalk.be en maandelijks in Beste Belegger, het magazine van Vlaamse Federatie van Beleggers www.vfb.be.

Bezoek www.smallbooksbigideas.shop om één of meerder exemplaren van mijn boeken te bestellen! Regelmatig post ik diverse artikelen ook op deze website!

 

Back To Top