2019 is nog maar net begonnen en er staan al volop activiteiten met NIEUWE boeken gepland…  een aantal topevenementen waar ikzelf aanwezig, bij betrokken of voor uitgenodigd ben. Ik nodig jou graag uit om je te ontmoeten en bij te praten. Kijk snel naar de volgende gelegenheden om elkaar terug te zien. Aan jou waar en wanneer!

Launch: Het Networking Boek & SmallBooksBigIdeas serie in Belgie De vijfde titel is in productie gegaan. De Nederlandstalige versie van HetNetworkingBoek is i.s.m. Stijn Van Der Meulen van netwerkers.be een feit! Reden om alle titels nu ook in Belgie te lanceren. Op 18 maart bij MercedesBenz Experience Center in Mechelen (goed bereikbaar gelegen tussen Antwerpen en Brussel).

Ik heb Kevin Duncan, bestseller auteur van o.a. Het Diagrams Boek (+150.000 verkochte exemplaren in +10 talen!) bereid gevonden om ook op deze dag aanwezig te zijn bij voldoende interesse. Hij zal een workshop van 90 minuten verzorgen over Visueel Communiceren & Gebruik van Diagrammen, speciaal en uniek voor relaties uit mijn netwerk. Mercedes Benz heeft een mooie aparte presentatieruimte waar plaats is voor maximaal 30 personen. Heb je interesse in deze workshop die stipt start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)?

De reguliere speakingfee van Kevin als veelgevraagd international bestselling author & speaker loopt in de duizenden euro’s. Maar speciaal i.v.m. launch hoef ik uitzonderlijk alleen zijn reis- en verblijfkosten te betalen.

En daarom bied ik je de kans om deze workshop bij te wonen voor slechts 99 euro (+BTW). Inbegrepen zijn antwoorden op jouw vragen, tips & tricks om met pen en papier aan de slag te gaan en je plan en advies uit te tekenen, een gesigneerd exemplaar van Het Diagrams Boek, Het Visual Communications Boek & Het Financial Wellbeing Boek (ter waarde van 45 euro!) en benodigde schrijf- en tekenmaterialen. Schrijf je in voor 1 februari a.s. dan krijg je een BONUS: The One Page Financial Plan van mijn goede vriend Carl Richards.

Aansluitend vanaf 18.30 uur wordt een Booklaunch @ Speed date Walking Buffet inclusief aangepaste dranken geserveerd. Een toegangsticket voor deze avond georganiseerd door Netwerkers.be kost, inclusief gesigneerd exemplaar van Het Networking Boek: 49,50 euro! Aan jou de keuze om terug naar huis te rijden of deze avond ook nog bij te wonen!

Natuurlijk kun je ook de boekenserie voor jezelf en/of je klanten bestellen!

Mail smallbooksbigideas@gmail.com of bel je me op +32 486 40 28 01 of +31 6 22 39 68 79?

Launch: HetProductivityHabitsBoek. De 4e titel is een feit! De SmallBooksBigIdeas serie is geselecteerd om op ShowUP voorgesteld te worden. ShowUP is DE Nederlandse vakbeurs & tradeshow for home & gift met bekende merken, nieuwe labels en jonge ontwerpers van Design artikelen. Alle inkopers van (groot)warenhuizen, webshops, pop-up & conceptstores komen hier 2x per jaar naar toe om hun nieuwe collectie voor het volgende seizoen samen te stellen. Ik ben trots dat de boekenserie samen met Perpetua Pencils, Notebooks & G-case geselecteerd werd om daar voorgesteld te worden aan het groot publiek!

Launch: Talking About…Risks Lexicon in ENG/NL/FR van +75 (beleggings)Risico begrippen i.s.m. Ben Granjé en Paul Resnik die KeyNote speaker is op www.investmentsummit.be te Brussel, 13 Februari. Ben je financieel professional? Registreer hier voor FREE ACCESS. Normale prijs van dagprogramma is 775 EURO! Ik heb een aantal gelimiteerde toegangstickets voor het dagprogramma voor mijn netwerk!