2019 is nog maar net begonnen en er staan al volop activiteiten met NIEUWE boeken gepland…  een aantal topevenementen waar ikzelf aanwezig, bij betrokken of voor uitgenodigd ben. Ik nodig jou graag uit om je te ontmoeten en bij te praten. Kijk snel naar de volgende gelegenheden om elkaar terug te zien. Aan jou waar en wanneer!

Launch: Het Networking Boek & SmallBooksBigIdeas serie in Belgie De vijfde titel is in productie gegaan. De Nederlandstalige versie van HetNetworkingBoek is i.s.m. Stijn Van Der Meulen van netwerkers.be een feit! Reden om alle titels nu ook in Belgie te lanceren. Op 18 maart bij MercedesBenz Experience Center in Mechelen (goed bereikbaar gelegen tussen Antwerpen en Brussel).

Ik heb Kevin Duncan, bestseller auteur van o.a. Het Diagrams Boek (+150.000 verkochte exemplaren in +10 talen!) bereid gevonden om ook op deze dag aanwezig te zijn bij voldoende interesse. Hij zal een workshop van 90 minuten verzorgen over Visueel Communiceren & Gebruik van Diagrammen, speciaal en uniek voor relaties uit mijn netwerk. Mercedes Benz heeft een mooie aparte presentatieruimte waar plaats is voor maximaal 30 personen.

Aansluitend vanaf 18.30 uur wordt een Booklaunch @ Speed date Walking Buffet inclusief aangepaste dranken geserveerd.

Natuurlijk kun je ook de boekenserie voor jezelf en/of je klanten bestellen!

Mail smallbooksbigideas@gmail.com of bel je me op +32 486 40 28 01 of +31 6 22 39 68 79?

Launch: HetProductivityHabitsBoek. De 4e titel is een feit! De SmallBooksBigIdeas serie is geselecteerd om op ShowUP voorgesteld te worden. ShowUP is DE Nederlandse vakbeurs & tradeshow for home & gift met bekende merken, nieuwe labels en jonge ontwerpers van Design artikelen. Alle inkopers van (groot)warenhuizen, webshops, pop-up & conceptstores komen hier 2x per jaar naar toe om hun nieuwe collectie voor het volgende seizoen samen te stellen. Ik ben trots dat de boekenserie samen met Perpetua Pencils, Notebooks & G-case geselecteerd werd om daar voorgesteld te worden aan het groot publiek!

Launch: Talking About…Risks Lexicon in ENG/NL/FR van +75 (beleggings)Risico begrippen i.s.m. Ben Granjé en Paul Resnik die KeyNote speaker is op www.investmentsummit.be te Brussel, 13 Februari. Ben je financieel professional? Registreer hier voor FREE ACCESS. Normale prijs van dagprogramma is 775 EURO! Ik heb een aantal gelimiteerde toegangstickets voor het dagprogramma voor mijn netwerk!